Yritys

Erikoissorvaus on perustettu vuonna 1988. Päätyönä on alusta alkaen ollut metallin mekaaninen työstö CNC-koneilla. Toiminta aloitettiin yhden miehen voimin ja ensimmäinen kone oli Goodwayn CNC-sorvi. Nykyään toiminta on kasvanut huomattavasti ja työvoimaa sekä koneita on hankittu lisää. Yrityksemme konekantaa voi tarkastella koneet -osiossa.


Toimimme metallin alihankkijana ja työstämme metallista mitä erilaisempia osia. Meiltä onnistuu vankalla, yli 25 vuoden kokemuksella sorvaus, poraus, kierteytys sekä kevyet jyrsintätyöt. Ota yhteyttä niin katsotaan pystymmekö palvelemaan juuri sinua.


Yrityksemme kaikki CNC-työstökoneet ovat DNC-yhteydellä kytketty PC-tietokoneeseen. Tämä mahdollistaa uusien koneistusohjelmien tekemisen tietokoneella samanaikaisesti sorvin työstässä edellistä. Myös ohjelmien muokkaus ja siirto toiselle koneelle on helppoa. Käytössä on myös Surfcam 2014 R2.mallikappaleita

Esimerkkikappaleita Erikoissorvauksen tekemistä töistä.


Tutustu yrityksemme toimintaan ja tekomenetelmiin ja seuraa vaihe vaiheelta kuinka valmistamme kierrätysmateriaalista välilaattoja.

Välilaatan valmistus kierrätysmateriaalista


Yrityksemme toimitilat sijaitsevat Pieksämäellä, Puutarhatien teollisuusalueella yli 5000 neliömetrin tontilla. Hallitilaa on kaikkiaan 500 neliömetriä ja sen lisäksi lämmintä varastotilaa on n. 35 neliömetriä. Teollisuushallin tontteineen omistaa kiinteistyhtiö, jonka Varpa-Set Oy ja Erikoissorvaus perustivat vuonna 1996. Yhteisen hallitilan lisäksi toimimme kiinteässä yhteistyössä Varpa-Setin kanssa mm. yhteisillä raaka-aineostoilla ja koneinvestoinneilla.


Bodycote Oy Pieksämäen karkasimo on tehnyt tiivistä yhteistyötä Erikoissorvauksen kanssa alusta asti ja hoitaa valmistamiemme kappaleiden lämpökäsittelyn. Bodycote ja Erikoissorvaus sijaitsevat samassa teollisuushallissa seinänaapureina. Toimitilojen läheisyys säästää aikaa ja toimituskustannuksia.viimeinen kappale

Erikoissorvauksen ensimmäinen CNC-sorvi Goodway CCL-2 palveli 15 vuotta. Työstettyjä kappaleita sillä tuli 1492265. Tämä jäi viimeiseksi.


Erikoissorvaus M. Korhonen Oy

  • Perustettu v. 1988
  • Toimiala metallin alihankinta
  • Toimitusjohtaja Matti Korhonen
  • Suurimmat asiakkaat AGCO International GmbH (Valtra) ja VR Group
  • CNC-työstökoneita 6 kpl
  • Hallitilaa 500 neliömetriä

Takaisin       Etusivulle